Aktualności

RODO

Szanowni Użytkownicy,

Dnia 25 maja 2018 r. na terenie Rzeczpospolitej Polskiej zacznie obowiązywać Rozporządzenie Ogólne o Ochronie Danych Osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. W związku z powyższym, w celu spełnienia obowiązku informacyjnego wynikającego z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Ogólnego o Ochronie Danych Osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. pragniemy przekazać informację na temat przetwarzania danych osobowych przekazywanych przez Państwa na łamach strony internetowej www.wysylajnajtaniej.pl.

Administratorem Państwa danych osobowych przekazywanych w niniejszym formularzu jest EKURIER Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością  z siedzibą przy ul. Oświęcimska 2, 42-600 Tarnowskie Góry, KRS 0000358967, NIP 6452505842, REGON 241641956, e-mail: info@wysylajnajtaniej.pl.

Jeżeli złożyłeś oświadczenie o zgodzie na przetwarzanie danych osobowych w każdej chwili masz prawo cofnąć tą zgodę. Cofnięcie zgody nie będzie wpływać na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie Twojej zgody przed jej wycofaniem.

Dane osobowe przetwarzane na poniższej stronie wykorzystywane są w celu kontaktu z Tobą, świadczenia na Twoją rzecz usług jak również odpowiedzi na zadane przez Ciebie pytania, na podstawie Twojej zgody i zainteresowania naszą ofertą (podstawa z art. 6 ust. 1 lit. a i b RODO).

Twoje dane osobowe zbierane na niniejszej stronie internetowej możemy udostępniać następującym kategoriom podmiotów:

    podwykonawcom, czyli podmiotom, z których korzystamy przy ich przetwarzaniu;
    partnerom handlowym, których oferta uzupełnia naszą ofertę.

Twoje dane osobowe będą przetwarzane i przechowywane od momentu ich uzyskania przez Administratora Danych Osobowych do czasu, aż zgłosisz sprzeciw względem ich przetwarzania w tym celu, cofniesz zgodę, jeśli przetwarzaliśmy je na podstawie tzw. zgody marketingowej, lub sami ustalimy, że się zdezaktualizowały.

Warto pamiętać, że masz prawo wniesienia skargi do UODO gdy uznasz, iż przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy Ogólnego Rozporządzenia o Ochronie Danych Osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.

Przysługuje Ci prawo:

    dostępu do swoich danych osobowych i otrzymania ich kopii;
    do sprostowania (poprawiania swoich danych);
    do usunięcia danych;
    do ograniczenia przetwarzania danych osobowych;
    do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych;
    do przenoszenia danych;
    prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego;
    prawo do cofnięcia zgody na przetwarzanie danych osobowych.


Szczegóły i wskazówki jak wykonywać swoje prawa znajdziesz Użytkowniku na naszej stronie internetowej w polityce prywatności, pod adresem http://wysylajnajtaniej.pl/cookies

Podanie przez Ciebie danych jest dobrowolne.


Pozdrawiamy
Zespół wysylajnajtaniej.pl

powrót

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.